Over mij

Een paar jaar geleden kwam ik in contact met de Davis® methode toen ik op zoek was naar hulp voor mijn ernstig dyslectische, hoogbegaafde dochter. Zij had al ‘reguliere’ dyslexiehulp gehad. Maar deze gaf geen blijvend resultaat. Zodra de hulp stopte, stopte het resultaat ook. Ik zocht iets anders, iets dat ze haar hele leven zou kunnen blijven gebruiken en niet alleen voor taal (op de basisschool) maar ook voor haar vreemde talen en andere vakken op de middelbare school.

Ik wilde een ander resultaat, dus moest ik iets anders doen.
Zo kwam ik bij Davis terecht: een methode die je technieken meegeeft die je altijd en overal kunt gebruiken. Ik zag mijn dochter groeien. Op zeer korte termijn (binnen 2 dagen) ging ze duidelijk beter en vlotter lezen, haar zelfbeeld en zelfvertrouwen groeide enorm en ze werd steeds beter in het afbakenen van haar grenzen. Kortom, ze nam haar leven weer in eigen hand.
Dit resultaat en de leuke, speelse en creatieve manier van werken was mijn inspiratie om de opleiding tot Davis counselor te gaan volgen.
Mijn passie in het leven is om mensen te helpen op een manier die bij hen past. Om zo een verschil voor hen te kunnen maken.
In het verleden heb ik na mijn afstuderen als econoom en marketeer diverse functies in het bedrijfsleven (Nederland en VS) gehad. Maar ik bleef iets missen.
Daarna heb ik de lerarenopleiding gedaan en heb ik drie jaar voor de klas gestaan in het VO en MBO, maar ook daar kon ik niet mijn ei kwijt.

Nu, als Davis counselor, word ik elke dag blij van mijn werk en hoe ik mijn cliënt kan helpen.

Relevante opleidingen

Opleiding Davis counseling
NLP communicatie training
Diverse masterclasses bij Novilo
UVA bedrijfseconomie
Lerarenopleiding, bevoegd docent VO

Overige diensten

Life coaching
Bijlessen en/ of huiswerk begeleiding voor VO leerlingen
‘Davis® counseling en coaching zijn afzonderlijke en verschillende methodes en diensten, die elk binnen hun eigen context en in afzonderlijke programma’s worden aangeboden.’
Ellen van Doorn
Davis counselor en life coach
+31 6 28724263
Adres
Noordland 5
2548 WB  Den Haag