Belangrijke informatie

Algemene voorwaarden

Als we besluiten samen een Davis® counseling te doen, ga ik ervan uit dat we als goede partners samenwerken om het optimale resultaat te behalen. Dat betekent dat afspraken nagekomen worden door zowel counselor als cliënt. Tevens dat mij informatie wordt verstrekt die voor het programma van belang is, anders kan het resultaat nadelig worden beïnvloed en ben ik daarvoor niet aansprakelijk. Betaling dient te geschieden vóór de op de factuur vermelde datum.

Privacyverklaring In Eigen Hand

Vergoeding

Afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden kun je in aanmerking komen voor 

  • pgb (persoonsgebonden budget)
  • belastingaftrek (bijzondere uitgaven)
  • bijzondere bijstand via de gemeente (WMO) 

Kosten

Als je meer wilt weten vertel ik je daar graag meer over tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit is kosteloos.

Als je besluit dat je met mij wilt werken gaan we samen onderzoeken waar je aan wilt werken, wat je wilt leren en wat je leerdoelen zijn van de counseling.

De kracht van een Davis counseling is het compacte programma, we plannen een aantal dagen binnen een paar weken. Zo heb je snel resultaat. Het aantal dagen of dagdelen dat nodig is, is afhankelijk van de leerdoelen van de counseling. Een dyslexie counseling is gemiddeld 30 uur en een terugkom dag. Een dyscalculie counseling en AD(H)D counseling heeft vaak wat meer tijd nodig.

De tijd die ik gebruik voor het maken van het verslag, het bijpraten van jou als ouder of de school reken ik niet. Na afloop van de counseling gaan de benodigde materialen mee naar huis.

Meer weten?

Vereniging van Davis Counselors Nederland  https://daviscounselors.nl/ 

Davis Nederland: https://www.dedavismethode.nl/over-ons 

Je kunt mij ook vinden via: https://ikbenhoogbegaafd.nl/coaches/

Onderzoeksresultaten over effectiviteit Davis methode:

https://www.dyslexia.com/research/

Toelichting dyslexie programma door Sharon Roberts

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=hM5yEEOqci4

Logo dda, davis methode. Hulp bij dyslexie, dyscalculie, AD(H)D en andere leerproblemen. Hoogbegaafd

Professionele diensten omschreven als Davis®, inclusief Davis® Dyslexie Counseling, Davis® Symbol Mastery, Davis® Oriëntatie Counseling, Davis® Aandachtscounseling, Davis® Dyscalculie Counseling en Davis® programma voor het jonge kind, mogen alleen aangeboden worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn als Davis Counselors of Specialisten door Davis® Dyslexia Association International.

Ellen van Doorn
Davis counselor en life coach
+31 6 28724263
Adres
Noordland 5
2548 WB  Den Haag